Beleggen

"Onze klanten zijn niet standaard. En wij evenmin."


Voorheen werd er jarenlang, misschien wel decennialang, in een pand gewoond of gewerkt. Tegenwoordig is de huisvestingsbehoefte veel flexibeler. Wensen en eisen variëren continu en zijn specifieker en persoonlijker dan ooit. Daar speelt HIG voor zowel de Nederlandse- als Duitse markt op in.

Luisteren naar gebruiker

Wij houden vastgoed in stand en wij verduurzamen en verbeteren vastgoed. Maar dat doen we niet voor onszelf. Dat doen we voor onze klanten, de eindgebruiker van het pand. Wij luisteren naar de eindgebruiker en faciliteren hem zo goed mogelijk.

Individuele vraag

Onze klanten zijn te uniek voor standaardcontracten. Het draait om maatwerk. Samen creëren we de voorwaarden om goed te wonen en succesvol te ondernemen. Meedenken met onze klanten is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Vervolgens pakken we zaken voortvarend aan. Zo stellen we onze klanten in staat om kansen te benutten.

Upgraden

Vernieuwen en verbeteren zit in ons DNA. Upgraden van een pand gaat in overleg met de klant. Investeren vraagt om samenwerking en gedeelde verantwoordelijkheid. Daar zijn we dag in dag uit mee bezig en onze huurders ervaren en waarderen dat.